Neem contact op

Jan Jaap De Jager

Jan Jaap de Jager: Kunst-(enaar des Vaderlands-)Kater Directeur Generaal van het Departement van Volksvoorlichting en Kunsten:

Metaforische waarheidskunst met Kunst- Kater Jan Jaap de Jager in de hoofdrol. In een wervelwind van gepassioneerde scheppingsdrang en stijlen acteert steeds dezelfde kat in kunstwerken die kunnen gaan over het verleden (politionele Acties) de maatschappij, mensheid, mensdom, toekomst en het universum geïnstitutionaliseerd in het Departement van Volksvoorlichting en Kunsten. Jan Jaap de Jager is eigenzinnig en divers en is getroond door het Departement van Volksvoorlichting en Kunsten tot "Kunstenaar des Vaderlands". Via de sociale media verschijnen wekelijks 1 à 2 kunstwerken. (www.facebook.com/janjaap.dejager)

De fotobewerking is authentiek en niet te reproduceren. Door gebruik van vele filters en effecten in Picasa in combinatie met Paintbrush. Al het beeld materiaal is gefotografeerd en gemanipuleerd door kunstenaar/componist Gerrit Gerrits alias Jan Jaap de Jager alias ComputerComponist. (www.youtube.com/user/Computercomponist).

"Stuka versus F16" uitgebracht door distributionlabel.com in Amerika uit 2009 waarvan er inmiddels al miljoenen streams en downloads zijn verkocht.

En bekend geworden als Schilder in Twente door de multi- mediale theater productie "de Winterkraaien" in Vroomshoop. Onder eigen naam als Gerrit Gerrits met het schilderij: "DE WINTERKRAAIEN" (2013), naar een roman uit 1942 van Aar van de Werfhorst. Het schilderij is vele malen gepubliceerd in de media en gebruikt als beeldmerk voor deze theater productie en is geprojecteerd tijdens de voorstelling als ondersteuning van het verhaal.
(opleiding: AKI Enschede 1989 t/m 1995)
Fotokunst (filteren en effecten met Paint en Picasa), fotografie, videokunst, schilderen acryl en elektronische muziek
Pop-up Art Gallery 4 The Benefit 2017 Enschede
Deel deze pagina via: