Neem contact op

Jeannie Op 't Hoog

Mijn thema is "de horizon". Even los komen van de dagelijkse drukte en de dominante aanwezigheid van het leven. Ik zoek de rust en haar weidse blik.

Dit vertaal ik in diverse composities. Realistisch en abstract. Mijn kleurgebruik is helder met veel contrast. Ik schilder met olieverf en acrylverf en experimenteer met papier, zand, textiel, verdikkingspasta, etc.

SCHILDEREN is voor mij de manier om meer over mijzelf, mijn passie en mijn mogelijkheden met deze materie te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het is voor mij een levenselixer geworden!

De natuur is en was voor mij als kind uit het mooie Oisterwijk, een inspiratie bron. De schoonheid in ieder jaargetijde geeft mij steeds nieuwe energie en beelden om mee aan de slag te gaan. Je vindt mij dan ook iedere week minstens een keer voor een lange tocht in het bos of langs paden. Het leven komt hier tot rust en mijn spirituele aard krijgt voeding en gronding.

Soms merk ik dat gebeurtenissen uit mijn leven zich opdringen en op de achtergrond meespelen in mijn werk. Nieuwe vormen ontstaan en bepalen hierdoor mede het beeld.
Schilderen
3 en 4 oktober 2021 in de Grote kerk van Breda

Oktober en november 2021 in galerie Polaris in Geertruidenberg
Deel deze pagina via: