Neem contact op

Sylvia Te Braake

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Zimbabwe. De mooi oranje rode zonsondergangen en andere prachtige kleuren - lila, magenta- welke in het natuur voor kwam hebben absoluut indruk op mij gehad. Nu zie ik hoe dat invloed heeft op mijn werk.

In 1992 ben ik begonnen met olieverf en heel realistisch te schilderen. Via cursussen en veel schilderen heb ik het geleerd.
In 2000 ben ik met acryl verf begonnen en intuïtief schilderen.

Dit vond ik het heerlijkst om te doen.
Heerlijk spelen en kliederen en een schilderij laten ontstaan helemaal vanuit mezelf. Iets unieks wat nooit eerder heeft bestaan. Dat gaf een heerlijk gevoel.

In 2004 heb ik mijn eigen atelier, Atelier Kunstig Art opgericht. Ik ben toen zelf intuïtieve schilder cursussen en workshops gaan geven. Wat was dat heerlijk om zo intens met je passie bezig te zijn.

In 2013 is mijn atelier afgebrand. Een zeer pijnlijke ervaring. 200 schilderijen verloren en nog 100 van mijn cursisten.

Zomer van 2014 heb ik een nieuwe atelier opgestart. Inmiddels geef ik aan 5 groepen in de week, workshops en teambuilding.

Mijn schilderijen zijn heel divers. Het is altijd een verrassing wat ontstaat en daarom blijft het zo interessant en spannend voor mij.
Schilderen op deze manier geeft mij veel vrijheid omdat het proces tijdens het schilderen heel bijzonder is.

Ik hou van kleur. Een schilderij mag echt een
statement zijn. Het moet je echt in je hart raken. Het roept een gevoel op en hopelijk wel een positieve! Op moment dat het aan jouw muur hangt geeft het kracht en een bijzonder ambiance aan de ruimte.

Kijk maar zelf wat mijn werk met je doet of voor je doet. Alleen jij kan dat beoordelen. Mijn schilderijen zijn ook te huur.
Doorlopende expositie in mijn atelier.
t/m maart 2023 een expositie in de Biezen zaal in het Fulco Theater in IJsselstein.
Deel deze pagina via: