Neem contact op

Marianne De Bil

Een veelzijdige schilder, abstract en realistisch. Werk in opdracht: portret, muurschildering, aankleding op maat voor bedrijf.

Mijn naam is Marianne de Bil (1966) en ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hoge school voor de Kunsten in Arnhem.

Naast het maken van 'vrij' werk, schilder ik opdrachten voor particulieren en bedrijven. Mijn doel voor bedrijven is werk op ‘maat’ te maken. Ik kleed uw bedrijvenpand aan met werk/schilderijen specifiek gericht op uw bedrijf, waar uw bedrijf voor staat. Zo geef ik uw bedrijf d.m.v. mijn werk een gezicht, sfeer, kleur en inhoud.

Naast schilderen geef ik flamenco dansles aan jong en oud (www.flamenconijmegen.nl). Ik heb zogezegd twee specialisaties die me over en weer voeden en beïnvloeden. Ook maak ik graag muziek, (www.backtohank.nl).
De thematiek in mijn vrije werk is mijn leven, diepgaande indrukken vertolk ik in beeld, dans en muziek. Ik zou me ook als beeldhouwer willen omschrijven maar dat ben ik niet, het voelt wel zo. Wanneer ik schilder, dans, les geef of zing, kneed, hak, schaaf en polijst ik.

Naast het verzorgen van flamencodanslessen en workshops geef ik ook schilder- en tekenles en/of workshops, voor jong en oud. Heeft u interesse in mijn werk of lessen, dan kunt u contact met me opnemen.
Deel deze pagina via: