Neem contact op

Maria Arias

Ik ben in Venezuela geboren in 1979 en ik ben half Frans.
Ik heb Engineering gestudeerd in Venezuela en heb mijn master en Doctoraat in Chemie gedaan in Frankrijk. Ik ben vaak verhuist om een betere toekomst te vinden…eindelijk heb ik in Nederland mijn thuis gevonden. Ik houd van Nederland, hier veranderde mijn leven voor het beste, ik stopte met vlees eten, ik heb mijn droom leven gevonden (werk en liefde), dus begin ik opnieuw met schilderen, Ik heb een cursus Colorato gedaan en een workshop met Nelleke Anbeek.

Iets dat is gebeurt in 2007 heeft mijn leven veranderd; in een Gallery in Nicaragua was er een kunstenaar die een hond mishandelde met als excuus dat het kunst was…
Mijn werk maak ik voor goede doelen en vaak om acties te steunen tegen dierenmishandeling. En nu ben ik blij dat ik ook mijn talent, mijn passie en een deel van mijn leven kan gebruiken om dieren-liefde te promoten. Ik doneer daarom een deel van alle opbrengsten aan de dieren.

Mijn stijl is impressionisme. Wat ik het leukste vind om te schilderen zijn de ogen van de dieren. Als de ogen af zijn, voelt het alsof de dieren er echt bij zijn. Het is een heel bijzondere en liefdevolle ervaring.
Special for the cat lovers! 4 of my paintings are now in Mermaidy UTrecht!
Mermaidy: fairtrade living & fashion
Telingstraat 9, 3512 GV Utrecht

Solo Expotition: Big Cat Portraits
T Hoogt Filmtheater en Café
September and October 2017

Solo Expotition: Cat Portraits times the Katfe Pop-Up X Premiere KEDI
T Hoogt Filmtheater en Café
August and September 2017

Expositie Houtense Koppen in het Theater
Expositie ‘Portretten in Theater aan de Slinger
Deel deze pagina via: