Neem contact op

RietjeArt Smal-Zwanenburg

Rietje werkt vanuit haar eigen atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg, waar zij abstracte kunst maakt met een boodschap. Ze houdt ervan om buiten de lijntjes te kleuren dat geeft haar echte vrijheid, haar levensmotto is “Durf je droom te leven”.

Rietje heeft een voorliefde voor landschappen en met name voor de kust. In de natuur ervaart ze echte vrijheid en rust en daar haalt zij de inspiratie voor haar werk vandaan. Ze schildert abstracte werken waarin zij haar ervaringen en beleving verwerkt, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Haar landschappen zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig.
“Kunst kijken is een beleving”, zegt Rietje, “Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en in mijn werk zijn eigen beleving ervaart”
Zij wil haar kunst graag delen met de wereld en in het bijzonder met JOU. Neem eens een kijkje op haar site en kijk, geniet en beleef de wereld van kunst met een boodschap van RietjeArt.

Naast zelf schilderen is ze ook schildercoach en begeleidt ze je in het proces van abstract schilderen of je levensverhaal in kleur toevertrouwen aan het doek. Meer informatie vind je op haar site

Van harte uitgenodigd om een keer vrijblijvend in het Atelier en Depot van RietjeArt te komen kijken. Stuur me een bericht of bel me en we maken een afspraak.

www.RietjeArt.nl

Bij www.alwaysart.nl kunt u replica van mijn werk kopen in elk gewenst formaat en materiaal.
Abstracte Landschappen
zie mijn site www.RietjeArt.nl

Deel deze pagina via: